Sporten in de polder (met dank aan de Boni!)

Zondag 6 juli was het zover: (bijna) alle jeugdleden van BC Krommerijnstreek gingen op pad voor de "Boni-buitenactiviteit" (het uitje dat was georganiseerd van de opbrengst van de Boni-jeugdsponsoractie van afgelopen najaar). Wat iedereen te wachten stond, was een verrassing, maar dat je vies zou kunnen worden, was bekend. Toen iedereen zich in de woonkamer van Jos en Ellen had verzameld en de autoindeling was bepaald (bedankt chauffeurs!), gingen we op weg naar de Boer-inn in Kamerik voor een middagje poldersporten!

Aldaar werd de groep in drie teams van 10 à 11 personen verdeeld, waarna iedere groep zijn teamnaam bekend maakte: "De Jostiband" (het team van Jos), "De Vlaaien" (het team van Eeske) en "De Polderprutsers" (het team van Ellen). Nu kon de strijd gaan beginnen!

Het weer zat redelijk mee: mooie wolkenlucht met zonnige periodes, graadje of 22 en wat wind erbij. Prima weer om tussen de schapen (en hun uitwerpselen) achterstevoren te steppen, een denkbeeldige rivier over te steken op (lege!) bierkratten, kruiwagens beladen met de lichtste teamleden rond te rijden en op een ijzeren A de samenwerking binnen het team te beproeven. Maar toen mocht het wel wat spannender, we zouden toch vies worden?!?

Clubkampioenschappen jeugd seizoen 2013-2014

Groep 1

> Enkel poule A
  1. Kaylan Bordewijk
  2. Twan Megens

> Enkel poule B
  1. Niels Beringen
  2. Kim Muller

> Dubbel
  1. Twan Megens & Kaylan Bordewijk
  2. Ruben van Dam & Mathieu Koot

 

Groep 2

> Enkel poule A
  1. Lars van Dam
  2. Inge Oostveen

> Enkel poule B
  1. Ruben van Dam
  2. Onno L'Ortye

> Enkel poule C
  1. Ruben van de Heuvel
  2. Bryan van Hal

 

Bekijk hier de foto's:

Junior-seniortoernooi

Ook dit jaar werd weer het alom bekende junior-seniortoernooi georganiseerd.
Het was weer een spannende strijd, waarbij heel wat zweetdruppels in het rond zijn gevlogen.
Bekijk hieronder de foto's.

Scholenbadminton november 2013

Bekijk hier de foto's van het scholenbadmintontoernooi van november 2013. 

Sta je erop, maar wil je liever niet met je foto op internet, stuur dan een mailtje naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. van BC Krommerijnstreek en geef daarin aan welk fotonummer je wilt laten verwijderen. 

Kersttoernooi 2013

Het was weer ouderwets gezellig op het kersttoernooi. Gezellige kerstmuziek, sfeervolle aankleding, smakelijke kerstkransjes en lekker een shuttletje slaan. Bekijk hieronder de foto's.

Herfsttoernooi 2013

Het was de bedoeling om aan het begin van seizoen 2013-2014 weer het bekende starttoernooi te organiseren voor alle leden van de vereniging. De ideale kans om er na de mooie zomer weer een beetje in te komen, bij te kletsen en weer eens een shuttletje te slaan. Maar helaas was het alweer herfst voordat dit toernooi op het programma stond, dus voor een keer hebben we het omgedoopt tot HERFSTTOERNOOI.

De opkomst was weer wat hoger dan vorig jaar. Vooral de jeugd was goed vertegenwoordigd. We begonnen met een fikse warming up onder leiding van Ellen, waarna in gemengde teams werd gestreden op de badmintonbaan om de gewilde prijzen. Bekijk de foto's!