Kersttoernooi 2014

Op de laatste woensdag-speelavond voor Kerst werd traditiegetrouw het Kersttoernooi georganiseerd voor de leden van BC Krommerijnstreek. De hal was in kerstsfeer gebracht, er was een kerstboom met shuttleslingers, er waren kerstige lekkernijen en er werden leuke wedstrijdjes gespeeld, soms met een verrassende twist. En dat alles met een gezellig kerstmuziekje op de achtergrond.

Junior-seniortoernooi 2015

Het was weer een hele happening, het junior-seniortoernooi, dat deze keer op 8 maart 2015 werd gehouden: 

Een gezellige opkomst, veel ouder-kind-duo's, maar ook andere junior-seniorkoppels deden mee, de gezamenlijke warming-up, gevolgd door veel spannende wedstrijden, met aan het eind lekkere snoepprijzen voor de winnaars en een kleinigheidje voor ieder kind.

Kortom: deze traditie houden we er voorlopig in.

Bekijk hieronder de foto's.

Starttoernooi 2014

Om het nieuwe seizoen in te luiden, werd voor de leden van BC Krommerijnstreek op zondag 21 september wederom het starttoernooi gehouden met chinees buffet achteraf.

Er waren 6 teams samengesteld met senioren en junioren, zo ingedeeld dat de wedstrijden tegen gelijkwaardige tegenstanders gespeeld werden. Hierdoor heeft iedereen minimaal 6 wedstrijdjes gespeeld. Uiteindelijk speelde elk team 20 partijen, waardoor elk teamlid ook telkens met een ander teamlid kon spelen. Na de wedstrijden was er een eerste prijs en een aanmoedigingsprijs. Hierna kon iedereen genieten van het Chinese buffet.

Bekijk hieronder een impressie van de dag.