Clubkampioenschappen april/mei 2013

De clubkampioenschappen werden in een aantal weken in april en mei 2013 gespeeld. Het was weer een spannende strijd, met veel deelnemers, zowel bij de jeugd als bij de volwassenen. Helaas was er bij de dames weinig animo om de singles te spelen. Maar dat mocht de pret niet drukken. Klik verder om de foto's te bekijken. 

En de winnaars zijn ...

30-jarig Jubileum mei 2010

Eindelijk was het dan zover. BC Krommerijnstreek bestond 30 jaar! Dat moest gevierd worden.

Een speciaal voor dit evenement opgezette feestcommissie heeft een leuke dag georganiseerd waarin twee grote teams tegen elkaar streden in een competitie met een oosters tintje: sumoworstelen, pingpongen, badminton zonder zicht op de tegenstander en ook even een normaal badmintonpotje tussendoor. En dat alles met sfeervolle chinese muziek die door de zaal schalde.

Na de harde strijd volgde de prijsuitreiking tijdens het uitgebreide Chinese buffet. 
Het was een geslaagde dag. Op naar de volgende 30 jaar!

Bekijk hieronder de foto's. 

Junior-seniortoernooi maart 2013

Het junior-seniortoernooi is een langlopende traditie bij BC Krommerijnstreek, waar altijd weer veel enthousiaste junior-senior-koppels aan mee doen. 

Ook dit jaar was het weer een geslaagde dag. 

Kersttoernooi dec 2012

Oh denneboom, oh denneboom, wat zijn je takken wonderschoon! En ook zo mooi versierd met die leuke shuttleslingers! Het was weer als vanouds gezellig bij het kersttoernooi. Sfeervolle kerstmuziek tijdens leuke potjes badminton. En een kerstkransje tussendoor om weer wat energie op te doen. Een leuke afsluiting van het jaar. 

Scholenbadminton nov 2012

In november werd weer het scholenbadmintontoernooi georganiseerd. Het enthousiasme was groot. Veel scholen deden mee. Bekijk hieronder de foto's.  

Starttoernooi sept 2012

Om het seizoen gezellig te beginnen en meteen weer een beetje in het badmintonritme te komen, werd in september het starttoernooi georganiseerd. Jeugd en volwassenen streden in gezamenlijke teams om de begeerde prijzen. En na afloop nog een lekker bordje chinees (omdat dat zo goed was bevallen bij het 30-jarig jubileum). 

Dit wordt een jaarlijkse traditie!