Jeugdclubkampioenschappen 2017

De clubkampioenschappen bij de jeugd hebben dit jaar de volgende winnaars opgeleverd: 

Poule 1

1. Richard Peach
2. Jarno Wieman

Poule 2

1. Arvid Bakker
2. Thijs Harte

Poule 3

1. Kaylan Bordewijk
2. Twan Megens

Poule 4

1. Tim Stolker
2. Niels Beringen

Poule 5

1. Veerle Harte
2. Robin Bakker

Van harte gefeliciteerd, winnaars!

Clubkampioenschappen 2017

Van eind maart tot half mei zijn de clubkampioenschappen gehouden, eerst de dubbel, toen de enkel en als laatste de mix. Alle winnaars krijgen een plekje in de Eregalerij van BC Krommerijnstreek. Klik verder voor de blije gezichten van alle winnaars en het persbericht dat is uitgegaan over onze kampioenschappen. 

Vriendentoernooi 2017

Nieuw bij BC Krommerijnstreek is het "Vriendentoernooi", voor het eerst georganiseerd op zondag 26 maart 2017. Dit is de opvolger van het traditioneel in maart gehouden Junior-Seniortoernooi. Na 10 leuke edities is hier een einde aan gekomen. We hopen op een nieuwe traditie met het Vriendentoernooi! 

De eerste editie was in ieder geval erg gezellig. De leden konden zich opgeven met vrienden, buren, collega's, kennissen, van jong tot oud. In teamverband werd volop gestreden om de ludieke prijsjes. Na afloop nog een lekkere versnapering in het Sporthuis en een nieuwe traditie is misschien wel geboren...

Bekijk hieronder alle foto's.

Kersttoernooi 2016

Op 21 december werd het jaarlijks terugkerende kersttoernooi gehouden. Onder het genot van wat kerstlekkernijen, met gezellige kerstmuziek uit de boxen schallend, in een sfeervol aangeklede zaal, werden de partijen gespeeld. Verrassend ingedeeld door de TC-leden, zodat eenieder leuke partijen kon spelen. Voor sommigen was het extra zweten, in complete kerstoutfit of met een gebraden kalkoen of kerstmuts op het hoofd... (zie foto's)

Starttoernooi met chinees buffet

Aan het begin van het seizoen wordt het inmiddels traditionele starttoernooi met afsluitend chinees buffet georganiseerd. Dit toernooi is bedoeld voor alle jeugd- en volwassen leden die het leuk vinden om het seizoen op een gezellige manier af te trappen.

De middag begint met een gezamenlijke warming-up, waarna diverse dubbel- en mixwedstrijden worden gespeeld. Bij de indeling wordt rekening gehouden met verschillende speelsterktes. Na afloop wordt er nog gezellig nagepraat onder het genot van een drankje en een lekker bord chinees. Hierna kan het badmintonseizoen pas echt beginnen!

Dit jaar heeft het starttoernooi plaatsgevonden op zondag 11 september. Bekijk hieronder de foto's van de dag.