Clubkampioenschappen 2017

Van eind maart tot half mei zijn de clubkampioenschappen gehouden, eerst de dubbel, toen de enkel en als laatste de mix. Alle winnaars krijgen een plekje in de Eregalerij van BC Krommerijnstreek. Klik verder voor de blije gezichten van alle winnaars en het persbericht dat is uitgegaan over onze kampioenschappen. 

PERSBERICHT

De afgelopen weken hebben bij Badmintonvereniging BC Krommerijnstreek te Odijk in het teken gestaan van de clubkampioenschappen. De wedstrijden voor de singles vonden als eerste plaats. Bij de dames werd Eeske Dingemans overtuigend kampioen door al haar wedstrijden te winnen, maar jeugdlid Robin Snel is in aantocht, zij werd knap tweede. Bij de heren werd het een strijd tussen de kampioen van vorig jaar, Jorrit van der Kooij, en Gerrit van Brenk. In een spannende 3-setter werd dit jaar Gerrit de kampioen. In de B-poule bij de heren was het ook een spannende strijd, die dit jaar gewonnen werd door Ruud Puppels.

In de laatste 2 weken zijn alle wedstrijden voor de gemengd-dubbel-kampioenschappen gespeeld. Door het grote aantal deelnemers is hier in verschillende poules gestreden, waarna de kruisfinales de beslissingen moesten brengen, welke koppels de finales mochten gaan spelen. In de A-poule stonden de jeugdleden Robin Snel en Lars van Dam tegen de ervaren Michelle Selier en Pim van der Wal. In een gelijk opgaande strijd werden Robin en Lars dit jaar de kampioen. Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. In de B-poule zijn Maja Groenhof en Marcel Dix overtuigend kampioen geworden door beide sets in de finale te winnen.

Het badmintonseizoen begint hiermee op zijn eind te lopen, maar voor iedereen die kennis wil maken met de sport badminton is er tot half juni nog de mogelijkheid. Kijk voor informatie op onze internetsite.