Team 2 is kampioen!

Yesss! Het is team 2 gelukt! Ze zijn kampioen geworden in de competitie, wat betekent dat ze promoveren naar een hogere divisie! 

Het bestuur feliciteert Hans, Choey, Jan-Willem, Michelle, Willem en Annette daarom van harte met deze prachtige prestatie. Lees hieronder het persbericht wat hierover eerder  in de plaatselijke bladen is verschenen... 

Team 2 BC Krommerijnstreek kampioen en gepromoveerd naar 7e divisie

Voor de thuiswedstrijd tegen Badso uit Soest wist het tweede team van badmintonvereniging BC Krommerijnstreek uit Odijk dat bij een winst van 6-2 het zeker was van het kampioenschap. Concurrent Iduna uit Utrecht stond op 2 punten. Toch wat gespannen begon het team met Annette Vos, Choey Tiebnamang, Michelle Selier, Jan Willem Septer, Willem Prins en Hans van Alfen aan de eerste wedstrijd. Tot ieders verrassing werd deze gelijk verloren, maar gelukkig werd het daarna rechtgetrokken. Uiteindelijk werd er met 7-1 gewonnen zodat het kampioenschap een feit was.

Het eerste team van BC Krommerijnstreek, vorig jaar gepromoveerd naar de 6e divisie, heeft dit seizoen het doel gehaald, handhaven. Ze zijn op een verdienstelijke 3e plaats geëindigd. Het derde team is in de 8e divisie netjes in de middenmoot beland. Het herenteam had dit seizoen als doelstelling in de hoofdklasse te blijven en dat is gelukt. Volgend seizoen zullen er bij de diverse teams een aantal heren vertrekken waardoor er ruimte is voor geïnteresseerden.

Half maart zal weer het jaarlijkse vriendentoernooi plaatsvinden. Om eind maart te starten met de clubkampioenschappen van de dubbels, daarna zullen alle enkel wedstrijden plaatsen en na de mei vakantie de gemengd dubbels.

Voor iedereen die overigens kennis wil maken met de sport badminton of BC Krommerijnstreek zelf is er altijd ruimte. Kijk voor informatie op de internet site; www.bckrommerijnstreek.nl

Op de foto ons kampioenenteam (vlnr): Hans van Alfen, Choey Tiebnamang, Jan Willem Septer, Michelle Selier, Willem Prins en Annette Vos.