Boni-boodschappen voor badminton

Onze vereniging doet alweer voor het derde jaar op rij mee met de Boni-jeugdsponsoractie! Die actie start op woensdag 30 september en eindigt acht weken later op dinsdag 24 november. Doen jullie ook mee?

We kunnen wel wat hulp gebruiken bij onze ludieke actie voor de Boni-supermarkt in Odijk op zaterdag 24 oktober en vrijdagavond 20 november. Wil je je hier ook voor inzetten? Meld je dan aan bij Jos.

Verder kun je ervoor zorgen dat ons sponsorbedrag zo hoog mogelijk wordt en we de concurrentie (misschien) verslaan, door je boodschappen bij de Boni te doen en de daarbij verdiende sponsormunten aan BC Krommerijnstreek te doneren.

Zo werkt het: 

Bij elke €10,- aan boodschappen en bij speciale actieproducten bij de Boni-supermarkt verdien je gratis clubmunten. Die clubmunten kun je in de Boni in Odijk in de koker van onze vereniging stoppen. Hoe meer munten we verzamelen, hoe hoger het sponsorbedrag uiteindelijk zal zijn.

Om extra munten te veroveren (en wellicht ook extra leden?), zullen we ons op zaterdag 24 oktober en op vrijdagavond 20 november bij de Boni presenteren met een ludieke actie.

Afgelopen jaar hebben we met het gewonnen bedrag van maarliefst €569,- (!) de Boni-buitenactiviteit voor de jeugd georganiseerd als sportieve seizoensafsluiting. Wat we dit jaar kunnen doen, hangt af van het bedrag dat we deze keer binnenhalen. En we hebben nu concurrentie van 7 andere verenigingen, waaronder wederom de drumfanfare, volleybalclub en weer twee gymnastiekverenigingen, dus het zal moeilijk worden om het bedrag van vorig jaar te evenaren. Tenzij....

Bedankt allemaal!

Voor meer informatie en de tussenstand kijk je op jeugdsponsoractie.bonisupermarkt.nl/odijk