Evenementen en activiteiten

Starttoernooi

Aan het begin van het seizoen wordt het Starttoernooi georganiseerd. Dit recreatieve toernooi is voor alle leden en is gericht op gezelligheid en lekker spelen.

Het Starttoernooi vindt meestal plaats op een weekendmiddag in september. Je kunt je individueel inschrijven. 

Na afloop wordt er gezamenlijk gegeten. Hiervoor wordt een kleine bijdrage gevraagd.

Sinterklaastoernooi

Richting pakjesavond wordt voor de jeugdleden het Sinterklaastoernooi gehouden. Leuke partijtjes spelen, soms met een ludieke twist, met sinterklaasmuziek op de achtergrond en wat lekkers voor erbij. 

Wie dat leuk vindt, mag verkleed komen.

Dit toernooi vindt plaats tijdens de reguliere les op de woensdagavond.

Kersttoernooi

Vlak voor de Kerst vindt het jaarlijkse Kersttoernooi plaats op een reguliere speelavond op woensdag. Eerst voor de jeugd, daarna voor de volwassenen. 

De sportzaal versierd in kerstsfeer, kerstmuziek uit de speakers, en gemixte partijtjes spelen op de baan. En uiteraard met wat zoete versnaperingen voor tussen de wedstrijden door. 

Wie het leuk vindt, mag zijn kerstmuts of foute kersttrui aantrekken. Je hoeft je niet van tevoren in te schrijven. Kom op tijd de sportzaal in lopen en je wordt ingedeeld.

Vriendentoernooi

Het Vriendentoernooi werd voor het eerst georganiseerd op zondag 26 maart 2017, als opvolger van het traditioneel in maart gehouden Junior-Seniortoernooi, waaraan na 10 leuke edities een einde kwam.

Wie mee wil doen aan het Vriendentoernooi, stelt zelf een team samen van minimaal 4 en maximaal 8 personen: van jong tot oud, lid of geen lid, geoefend badmintonner of beginner, dat maakt allemaal niet uit. Vraag je vriend, buur, familielid, collega of kennis om mee te doen en strijd als vriendenteam samen tegen de andere teams. Per team wordt een kleine bijdrage gevraagd voor deelname.

Clubkampioenschappen

Van april tot juni is de periode dat de jaarlijkse clubkampioenschappen worden gespeeld. Deze worden op basis van de inschrijvingen ingepland op de reguliere speelavonden op woensdag en/of vrijdag. Er worden altijd wel wat banen vrijgehouden om op die avonden ook vrij te kunnen spelen. Afhankelijk van het aantal deelnemers, zijn er verschillende poules, op sterkte ingedeeld. Je kunt meedoen aan de dubbel, enkel en mix.

Bij de A-poule van de dames- en herenenkels wordt gestreden om de grote BC Krommerijnstreek wisselbeker, waarop de winnaars al sinds jaar en dag worden ingegraveerd. De winnaars krijgen ook een plekje in de Eregalerij op onze website. 

Gele-velletjes-avonden

Eens in de zoveel tijd wordt er op een reguliere speelavond een gele-velletjes-toernooitje georganiseerd.

Kom binnenlopen in de sporthal, dan wordt jouw naam op een post-it gezet en wordt er op basis van de aanwezigen door de organisatie een leuke indeling voor de partijtjes gemaakt. 

Gewoon voor de gezelligheid en om eens wat andere partijtjes te spelen dan gebruikelijk. Er zijn geen prijzen te winnen. 

Seizoensafsluiting

Tegen het einde van het seizoen, voor we de zomerstop in gaan, vieren we met z’n allen de afsluiting van het seizoen. Soms nog met een leuk toernooitje (afhankelijk van de animo daarvoor dat jaar), maar in ieder geval altijd met een gezellige barbecue of andersoortig buiteneten op het terras bij het Sporthuis. Voor consumptiebonnen wordt gezorgd. Bij inschrijving wordt een kleine bijdrage gevraagd.

Activiteitenkalender

Wil je weten wanneer al dit leuks gepland is dit seizoen? Download dan hier de actuele Activiteitenkalender in PDF-formaat en print ‘m uit voor op je prikbord!

Winnaars van de club

Wil je weten wie de toppers van onze club zijn? Neem dan eens een kijkje in onze Eregalerij. Hier zijn alle winnaars van de clubkampioenschappen te vinden van 2009 tot nu.