Buitenbadminton in coronatijd

25 mei 2020

Jaaaa! We gaan weer van start! Nog niet in onze eigen sporthal, maar we gaan buiten badmintonnen op een veld dat de voetbalclub SV Odijk ons ter beschikking stelt. Daarbij houden we uiteraard rekening met alle coronamaatregelen. We hebben daarvoor ons coronabeleid met coronaprotocol via het Sporthuis ingeleverd bij de gemeente. Als lid van BC Krommerijnstreek heb je er alles over kunnen lezen in de informatiemail die je onlangs hebt ontvangen. Het deelnemersprotocol en protocol voor ouders van jeugddeelnemers is ook hier te downloaden: 
Coronaprotocol_deelnemers
Coronaprotocol_ouders_jeugddeelnemers

Bij het buitenbadmintonnen zijn we wel wat afhankelijk van de weersomstandigheden. Het zal wat anders zijn dan je gewend bent. Om de wind enigszins te kunnen trotseren, hebben we speedmintonmaterialen - en straks ook airshuttles - waar de deelnemers gebruik van kunnen maken. Die worden uiteraard na elke speelbeurt netjes schoongemaakt. En we spelen op gras, hou daar rekening mee bij het kiezen van je schoenen. 

Hoe alles verder in detail is georganiseerd, is te lezen in de protocollen. Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van wat daarin staat als je wilt komen buitenbadmintonnen. We spelen in principe tot eind juni door. De speeltijden in deze periode zijn als volgt (ook te vinden in de agenda):

Jeugd groep 1: woensdag 18:30 - 19:30 uur.
Jeugd groep 2: woensdag 19:30 - 20:30 uur. 
Senioren: woensdag 20:30 - 22:00 uur.
Senioren: vrijdag 19:45 - 22:00 uur.

Meld je ajb wel even aan via een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor de dagen dat je wilt spelen (en meld je ook weer af als je toch niet komt). Bij meer interesse dan plekken wordt een indeling gemaakt. Ook niet-leden kunnen zich aanmelden om mee te doen als er nog plek is. 

We hopen op droog en windstil weer tijdens onze speelavonden en veel plezier!
Groeten van het bestuur en de TC (Mariken, Eeske, Ruben, Hans, Jos, Annette en Ruud).