Seizoen 2022-2023 gaat weer van start!

Jaaaa! We kunnen weer! Het nieuwe seizoen start op woensdag 24 augustus. 

Een paar zaken zijn gewijzigd ten opzichte van het vorige seizoen: 

  • De jeugdleden spelen op de woensdag van 19:00 tot 20:00 uur. De 2 groepen zijn nu samengevoegd. 
  • De volwassenen spelen op de woensdag en/of op de vrijdag van 20:00 tot 22:00 uur. Op woensdag start het badmintonnen dus een half uur eerder dan je gewend was. 

We hebben plek voor nieuwe leden, zowel jeugd als volwassenen, zowel recreant als competitieniveau. Ervaar zelf hoe leuk badminton is!
We zijn voor dit seizoen gestart met verschillende ledenwerfacties: 

  • We doen mee aan de Bunnikse Spelen, op woensdagochtend 17 augustus van 9:30 tot 13:00 uur bij SV Odijk, zodat kinderen uit de gemeente kunnen kennismaken met badminton en onze vereniging. 
  • We doen mee met de landelijke actie "Probeerbadminton". Iedereen die wil kijken of badminton wat voor hem/haar/hen is, kan het eens wat langer proberen. Voor maar 25 euro kun je op 10 speelavonden in oktober, november en december komen trainen. Er is dan training voor jeugd vanaf 7 jaar en training voor volwassenen (18+). Vanaf 1 september kunnen geïnteresseerden zich daarvoor aanmelden.  Kijk op www.probeerbadminton.nl voor meer informatie en hoe aan te melden. Een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kan ook. Na aanmelding ontvang je een betaallink voor 25 euro en na betaling mag je 10x meedoen.
  • We verspreiden onze eigen flyers in supermarkten en wijken in de regio om onze bekendheid te vergroten. De flyer is ook in het sporthuis te vinden in de caroussel bij de ingang. 
  • We zijn via de buurtsportcoach in gesprek met verschillende scholen in de regio, om op die scholen een clinic te geven om kinderen kennis te laten maken met badminton.
  • Er geldt daarnaast nog steeds dat geïnteresseerden altijd 2x gratis en vrijblijvend kunnen meespelen. 

Tot ziens vanaf 24 augustus in de sporthal in Odijk!