Het laatste nieuws van de club

Clubkampioenen 2024 zijn bekend

3 mei 2024 

De strijd om de wisselbekers zit er weer op voor dit jaar!

Bij de dames is, net als vorig jaar, Michelle Selier ongeslagen kampioen geworden; Ellen Bakkenes werd ook deze keer weer tweede.

Anders was het bij de heren. Daar kon Jeroen Legerstee, de kampioen van vorig jaar, zijn titel niet verdedigen door een blessure. Overtuigend werd Gerrit van Brenk kampioen door al zijn wedstrijden te winnen. Verrassende tweede was dit jaar Jan-Willem Septer.

In de B poule van de heren is Laurens Cornax nipt eerste geworden. Joop v.d. Velden had weliswaar hetzelfde aantal punten, maar verloor de onderlinge wedstrijd en werd daarom tweede.

Na de meivakantie staan de gemengddubbel-kampioenschappen op de planning.

Michelle Selier en Gerrit van Brenk

Geef je op voor de BBQ

12 april 2024 

De inschrijving voor de jaarlijkse barbecue is geopend! 

Wanneer: zaterdag 25 mei 2024, 17:00-22:00 uur.
Waar: op het terras bij de kantine van de sporthal.
Voor wie: alle leden + 1 introducé per lid (partner/ouder). 
Kosten (inclusief 1 drankje): lid €10,- / introducé €15,-. 
Is er ook vega? Ja uiteraard. Geef het wel even aan bij aanmelding als je vegetariër bent. 

Ben je erbij? Vul het aanmeldformulier in (deze ontvang je per mail en is ook beschikbaar in de zaal) en lever deze uiterlijk 17 mei in bij een van de TC-leden (Annette, Hans vA, Hans J of Ruud). Bij aanmelding graag direct contant betalen.

Dubbelkampioenen

11 april 2024 

Gisteravond was het zover. De finalewedstrijden van de dubbels werden gespeeld. Er werd hard gestreden om de prachtige ingegraveerde wijn/sapglazen, speciaal voor deze gelegenheid gemaakt door Petra van onze club. 

Bij de dames wonnen Choey Tiebnamang en Eeske Dingemans al hun wedstrijden waardoor zij terecht eerste zijn geworden. In de B poule zijn Petra van Wiggen en Ineke Lemmen de kampioenen geworden.

Bij de heren konden Pim van der Wal en Gerrit van Brenk hun titel niet prolongeren, eerste werden dit jaar Ruben Bouwman en Hans Jorna die in de onderlinge wedstrijd overtuigend van de oud-kampioenen wonnen. In de B poule bij de heren waren Laurens Cornax en Gerard Henzen het sterkste duo.

Op de foto staan alle eerste- en tweedeprijswinnaars van de A- en B-poules bij de herendubbels en damesdubbels. 

Gefeliciteerd en … proost !

De dubbelkampioenen van 2024

Website vernieuwd!

5 april 2024 

Zoals wellicht opvalt, heeft onze website een metamorfose ondergaan! Dat was wel nodig ook, want de site was zodanig verouderd dat die het zelfs eventjes helemaal niet meer deed. Het plan om de site te vernieuwen moest dus nog wat sneller worden uitgevoerd dan eerder was gedacht. 

Gelukkig is het Eeske gelukt om een nieuw ontwerp te maken voor de site en deze te bouwen in WordPress. Ook de hosting is nu wat professioneler geregeld. Dus hopelijk kunnen we hiermee weer een aantal jaartjes vooruit. 

Heb je opmerkingen over de website, zie je iets dat niet klopt of handiger kan? Laat het weten aan Eeske via secretaris@bckrommerijnstreek.nl.